Enter the e-mail where we will send you an activation code


Starbucks stiže u Srbiju ove godine

Beta Beta
pre 10 mes.
Starbucks stiže u Srbiju ove godine

AmRest Holdings SE, najveći operater restorana u centralnoj Evropi, najavio je da planira da otvori Starbucks lokale u Srbiji, a prvi se očekuje u Beogradu u toku ove godine.
“Prvi Starbucks lokal biće otvoren u toku ove godine u Beogradu, gradu sa dugogodišnjom tradicijom uživanja u kafi. AmRest je vodeći operater Starbucks kafea u regionu centralne Evrope, a Srbija predstavlja najnovije tržište na kome ova kompanija otvara prvi lokal”, navodi se u saopštenju te kompanije.

Predsednik za Starbucks u kompaniji AmRest Adam Mularuk izjavio je da mu je veoma drago što će kroz otvaranje prvog lokala u Beogradu, ta kompanija biti u stanju da gostima u Srbiji ponudi “jedinstveno Starbucks iskustvo”.

“Ova zemlja ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast”, rekao je Mularuk.

Kompanija AmRest koja je prvi lokal otvorila u Pragu 2008. godine, sada ima 300 Starbucks kafeterija u Poljskoj, Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj. Starbucks, osnovan 1971. godine u Sijetlu, u SAD, ima više od 28.000 lokala širom sveta i smatra se najvećom svetskom firmom za prženje i prodaju specijalne kafe.

0 comments

Kompanije