Enter the e-mail where we will send you an activation code


Metalac gradi poslovno-stambeni objekat u Gornjem Milanovcu - U toku tender za izvođače, početak radova do kraja 2017.

eKapija eKapija
pre 1 god.
Metalac gradi poslovno-stambeni objekat u Gornjem Milanovcu - U toku tender za izvođače, početak radova do kraja 2017.

Kompanija Metalac iz Gornjeg Milanovca planira izgradnju poslovno-stambenog objekta M u ovom gradu, ukupne površine 9.176 m2. 

U toku je tender za izvođače radova, a zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostaviti do 23. oktobra.

Moderan, energetski efikasan objekat nići će u centru Gornjeg Milanovca. Time će Metalac privesti nameni ekskluzivnu parcelu na kojoj će biti izgrađeno 68 stanova i 11 lokala. Izgradnja počinje krajem ove godine, a stambeno-poslovni kompleks će biti završen krajem 2018, saopštila je ova kompanija.

- Metalac je gradnju ovog objekta na izuzetnoj lokaciji izmeđi pijace, robne kuće, osnovne škole i gimnazije, planirao još pre deset godina, ali je zbog svetske krize odlučio da taj projekat odloži. U međuvremenu smo imali prečih stvari, a sada ćemo za godinu dana izgraditi šestospratnicu sa 68 stanova od jednosobnih do četvorosobnih. Uz 11 lokala planirano je i više od 80 parking mesta. Namera nam je da ovaj objekat izvedemo efikasno i po najvišim standardima i apsolutno smo sigurni u njegovu isplativost – kaže za naš portal generalni direktor Metalca, Petrašin Jakovljević. 

Predračunska vrednost poslovno-stambenog objekta koji gradi Metalac je viša od 418 miliona dinara.

0 comments

Belex