Enter the e-mail where we will send you an activation code


Bivši državni sekretar postao direktor Tigra

Tanjug Tanjug
pre 6 mes.
Bivši državni sekretar postao direktor Tigra

Nadzorni odbor pirotskog Tigra imenovao je Vladimira Ilića za novog generalnog direktor kompanije, umesto dosadašnjeg generalnog direktora Branislava Čurića.

Ilić, po struci diplomirani pravnik, u svom dosadašnjem radu je obavljao funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i aktivno je učestvovao u radu u radim grupama pri resornom ministarstvu u delu socijalne zaštite i unapređenja zakona iz ove oblasti.

Tri godine je obavljao dužnost direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, a ima i desetogodišnje radno iskustvo pravnika u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu - odeljenje Lazarevac. 

U saopštenju se navodi da je rad dosadašnjeg generalnog direktora Tigra, Branislava Čurića, u proteklih četrnaest meseci obeležila sprovedena konverzija duga u kapital državnih poverilaca shodno Zaključku Vlade Republike Srbije od 13.09.2016.godine. 

Tom prilikom je došlo do rasterećenja Tigra od starih dugova koji datiraju iz perioda pre 2013. godine, u iznosu od 2,2 milijarde dinara, odnosno oko 17,8 miliona evra, što je od velikog značaja za kompaniju. 

Čurić i dalje ostaje deo tima kompanije Tigar, piše u saopštenju.

0 comments

Belex