Enter the e-mail where we will send you an activation code


Bivši državni sekretar postao direktor Tigra

Tanjug Tanjug
pre 10 mes.
Bivši državni sekretar postao direktor Tigra

Nadzorni odbor pirotskog Tigra imenovao je Vladimira Ilića za novog generalnog direktor kompanije, umesto dosadašnjeg generalnog direktora Branislava Čurića.

Ilić, po struci diplomirani pravnik, u svom dosadašnjem radu je obavljao funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i aktivno je učestvovao u radu u radim grupama pri resornom ministarstvu u delu socijalne zaštite i unapređenja zakona iz ove oblasti.

Tri godine je obavljao dužnost direktora Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, a ima i desetogodišnje radno iskustvo pravnika u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu - odeljenje Lazarevac. 

U saopštenju se navodi da je rad dosadašnjeg generalnog direktora Tigra, Branislava Čurića, u proteklih četrnaest meseci obeležila sprovedena konverzija duga u kapital državnih poverilaca shodno Zaključku Vlade Republike Srbije od 13.09.2016.godine. 

Tom prilikom je došlo do rasterećenja Tigra od starih dugova koji datiraju iz perioda pre 2013. godine, u iznosu od 2,2 milijarde dinara, odnosno oko 17,8 miliona evra, što je od velikog značaja za kompaniju. 

Čurić i dalje ostaje deo tima kompanije Tigar, piše u saopštenju.

0 comments

Belex