Enter the e-mail where we will send you an activation code


Analiza Nasdaq- 21.12.2017.

Sinteza Sinteza
pre 1 god.

Nakon izuzetno jakog uptrenda koji  smo imali tokom cele  godine, imamo znake slabljenja trenda i očekujemo da vidimo pull-back. Cena se nalazi u gornjoj polovini rastućeg, dugoročnog kanala, MACD indikator pokazuje divergenciju.

U ovoj analizi koristili smo i signale Tom Demarka. Nakon ispisane demarkove 13 TD SEQUENTIAL imali smo 2 uzastopna dana pada, zatim  smo dobili ispisanu i 9 sell i započeto brojanje za buy, tj ispisanu 1. (u Demarkovoj studiji to se smatra perfektnim setup-om) Kao zone supporta treba izdvojiti 6440, koji je bio prethodni resistance level sada bi trebalo da bude makar kratkoročni support, ukoliko vidimo probijanje tog levela sledeći support bi trebalo da bude oko 6350, isto jak horizontalni level i donja ivica rastućeg kanala. Kao potencijalni resistance treba izdvojiti 6546 koji je ujedno i all time high i koji je dostignut u tzv. premarketu pa stoga može biti magnet za eventualni retest u regularnoj sesiji.

*Napomena: Sve analize Sinteza Invest Group su isključivo edukativnog karaktera i stoga se ne mogu tretirati kao investicioni saveti.

 

0 comments

Analize